Willy Verwoerd

Hjem - Kontakt meg

Skreddersydd Office-ekspertise

Står du fast med et Word- eller Excel-problem du ikke finner ut av? Eller ønsker du dyktig konsulentbistand til å utvikle robuste, brukervennlige Office-løsninger som kan effektivisere og kvalitetssikre oppgavene i din virksomhet?

Med min bakgrunn som systemutvikler har jeg arbeidet med Microsoft Office-løsninger siden produktene ble oppfunnet. Her er noen områder der jeg kan være til hjelp:

Utvikling av løsninger

De aller fleste virksomheter har oppgaver og rutiner som er velegnet til automatisering, og Office-programmer som Word, Excel og Outlook kan påta seg svært mye mer enn det du ser ved første blikk. Alle Office-produktene inneholder avanserte utviklingsverktøy med store muligheter for å bygge ut programmene slik at de blir avanserte hjelpemidler i din virksomhet.

Jeg har lang erfaring både med generell systemutvikling og med utvikling av Office-løsninger for kunder i privat og offentlig virksomhet. De siste årene har jeg levert prosjekter med størrelse fra noen timer og opptil flere hundre timer til meget fornøyde kunder.

Jeg lager gjennomtenkte, robuste og brukervennlige løsninger som er skreddersydd for din virksomhet. Slike løsninger kan ikke bare medføre store besparelser, men også gi viktige bidrag til kvalitetssikringen. Det kan i neste omgang gi viktige positive virkninger overfor dine kunder med tanke på tilfredshet og renommé.

Akutt problemhjelp

Står du fast med en oppgave i et Office-program og grubler på hvordan du skal komme videre? I en slik situasjon er det verdifullt å få hjelp av en ekspert som ikke bare løser problemet der og da, men også gir deg teknikker som du kan bruke senere.

Med gode fjernstyringsverktøy som du ikke engang behøver å installere på din PC, finner vi raskt ut hvor skoen trykker og hjelper deg videre. Slike sesjoner inkluderer også gjerne tips om hvordan du kan løse ting best mulig. Og selvfølgelig betaler du ingenting hvis problemet mot formodning ikke blir løst.

Målrettet læring

Trenger du eller dine medarbeidere en innføring i et Office-produkt eller vil du lære spesifikke teknikker i for eksempel Word eller Excel? Jeg tilbyr opplæring og instruksjon både til grupper og enkeltpersoner, inkludert privatpersoner. Allerede etter en time eller to kan du ha fått verdifulle kunnskaper som du får glede av i lang tid fremover.

Jeg har lang erfaring i å formidle kompliserte emner på en klar og lettfattelig måte. Gjennom mange år har jeg skrevet utallige pedagogiske artikler i PC World Norge, Norges største datamagasin. Der er jeg blant annet kjent for faste spalter som "Office-eksperten", "Word i arbeid" og bladets populære brukertipsspalte.

Jeg lever et internasjonalt liv, men er fullt tilgjengelig via Internett og verktøy som Skype, programvare for e-læring, fjernstyring av PC og webinarer og nettmøter. Vi kan derfor ha fullverdig kommunikasjon, selv om vi ikke sitter i samme rom. Etter avtale kan jeg selvfølgelig møte opp personlig også.

Kontakt

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, enten du har en konkret oppgave eller ønsker ideer og innspill om mulige løsninger. Finner vi områder der jeg kan bidra, avtaler vi en pris i neste omgang. Se min kontaktside.